Industriële koelinstallatie

Snelle interventies
Een binnenklimaat op maat
Eén aanspreekpunt voor alles

Een industriële koelinstallatie is essentieel voor bedrijven in verschillende sectoren. Zowel de voedingsindustrie, als de chemie of petrochemie doen best beroep op een industriële koeling. Bij Vanpraet in Lebbeke staan wij al meer dan 40 jaar klaar om bedrijven de nodige industriële koelinstallatie of een andere koeling te voorzien.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Wanneer kunt u een industriële koelinstallatie gebruiken?

Een industriële koeling of airco-installatie is in heel wat industriële sectoren een oplossing om een ruimte of stoffen af te koelen en deze warmte ergens anders af te geven. In veel van deze sectoren en industriële bedrijven is een industriële koelinstallatie overigens ook een belangrijk aspect van het productieproces. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het respecteren van de koude keten binnen de voedingsindustrie. Ook in de chemische sector kan een industriële koelinstallatie of een koeling voor bedrijven handig van pas komen, voor het afkoelen van procesvloeistoffen bijvoorbeeld. Een industriële koelinstallatie voor bedrijven bestaat uit kwalitatief hoogstaande onderdelen en zijn ideaal voor gebruik in zware industrieën. Industriële koeling van productieprocessen en werkruimtes is ook in drukkerijen essentieel om op een efficiënte manier te kunnen produceren. De betrouwbaarheid van een industriële koelinstallatie voor bedrijven is niet enkel belangrijk voor het productieproces, maar ook om de kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. Op ons kunt u rekenen voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen aan uw installaties. Wij helpen u graag bij het kopen van de juiste koelinstallatie.

Schakel onze hulp in voor uw koelprobleem

Bent u niet zeker welke industriële koeling of welke koelmiddelen u best gebruikt voor de industriële installatie van uw bedrijf? Of zoekt u een mobiele koeler voor uw bedrijf in de voedingsindustrie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen helpen. Dat kan telefonisch via het nummer 052 / 40 99 15 of via e-mail vanpraet@vanpraet-clima.be. Als specialist in koeltechnieken met meer dan 40 jaar ervaring in verwarmings- en koeloplossingen zijn wij de juiste persoon om u bij te staan.

© VANPRAET 2024