Testimonials

Dirk Van Kerckhove - J&D Delicatessen

“Als klanten informeren naar onze installaties, raden we altijd Vanpraet aan. Zij staan garant voor kwaliteit, een goede service en bij een dringende interventie zijn ze zeer snel ter plaatse.”

In 2012 stond Vanpraet in voor de inrichting en koeling van de volledige winkel- en opslagruimte, dat hield onder meer het plaatsen van koeltogen, frigo’s en het plafond in. De hele werf werd door Vanpraet gecoördineerd.

Stephan T’ Sas - Groothandel in groenten en fruit T’ Sas

“Wij doen al jaren een beroep op Vanpraet. Niet alleen de installatie is altijd goed verlopen, ook over de dienst na verkoop zijn we zeer tevreden."

Al 20 jaar lang is Vanpraet de trouwe partner van de fruit- en groentengroothandel T’ Sas. Vanpraet stond onder meer in voor het plaatsen van diepvriezers, frigoruimtes en de algemene coördinatie van deze werven. De meest recente werken werden in 2019 afgerond.

Kurt Van Der Zanden - Vanhouwe Ramen en Deuren

“Vanpraet werkt met goed materiaal en heeft de plaatsing goed uitgevoerd. De gemaakte afspraken werden steeds nagekomen. We zijn tevreden over de hele lijn.”

In 2016 installeerde Vanpraet een warmtepomp bij Vanhouwe. Deze voorziet de burelen van een aangenaam binnenklimaat.

Remi Van Den Steen - Kippenslachterij Van Den Steen – Cornelis

“Zowel over de installatie als de dienst na verkoop zijn we zeer tevreden van Vanpraet. Het is een betrouwbare partner die ons steeds snel uit de nood helpt, als dat nodig is.”

In 2019 heeft Vanpraet een nieuwe CO2-koelinstallatie geleverd en geplaatst.

© VANPRAET 2024