Mobiele koeler

Om een mobiele koeler volledig op maat van uw wensen te huren, moet u bij Vanpraet in Lebbeke zijn. Wij bieden verschillende mobiele koelers te huur aan, volledig stekkerklaar en geschikt om overal te plaatsen. Het enige waar u voor moet zorgen bij het huren van een mobiele koeler, is een stopcontact met een spanning van 230 volt.

De voordelen van een mobiele koeler te huren

Heeft u interesse in het huren van een mobiele koeler op maat of koelmeubels voor uw event of feest? Zo’n koeler heeft enkele interessante voordelen. De handige rekken binnenin zorgen voor extra bergruimte en uiteraard voldoet het geheel aan de strengste hygiënenormen. Een mobiele koeler op maat huren is niet alleen praktisch wanneer u geen ruimte heeft voor een koelwagen, het is ook nog eens kostenbesparend. Huren is uiteraard een pak goedkoper dan kopen, zeker wanneer u de mobiele koeler op maat maar eenmalig of enkele keren nodig heeft. Wilt u toch een eigen mobiele koeler op maat kopen? Geen enkel probleem. Wij ontwerpen er graag een die voldoet aan al uw wensen met een perfecte temperatuur en een binneninrichting volledig afgestemd op uw producten. Ook andere koelinstallaties kunt u bij ons kopen. Heeft u bijvoorbeeld nood aan industriële koeling in uw bedrijf? Dan helpen we u graag verder.

Neem contact op voor uw mobiele koeler op maat

Een mobiele koeler op maat huren voor uw bedrijfsfeestjes of evenementen doet u bij Vanpraet. Onze mobiele koelers zijn perfect onderhouden en zorgen ervoor dat uw feest perfect verloopt. Heeft u misschien ook een tijdelijke airco-installatie nodig op uw event? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op via het nummer 052 / 40 99 15 wanneer u een mobiele koeler op maat wilt huren of vragen heeft.

© VANPRAET 2024