Koel en vriesruimten

Wilt u een vries- of koelinstallatie kopen voor uw bedrijf? Dan bent u bij Vanpraet in Lebbeke aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van koel- en vriesruimten. Een oplossing uitwerken op maat van uw bedrijf is onze specialiteit en we gaan daarbij steeds op dezelfde manier te werk.

Samen ontdekken we welke koelinstallatie u het best kunt kopen

Voor we van start kunnen gaan, licht u ons eerst in over uw project en maken wij een koelkastberekening. Op basis daarvan selecteren wij de juiste technieken en gaan we over tot het ontwerp van de vries- of koelinstallatie die u bij ons kunt kopen. Indien nodig doen we beroep op de expertise van ons zusterbedrijf Proleco. Zij zijn specialist in isolerende sandwichpanelen. Dankzij deze samenwerking heeft u slechts één aanspreekpunt voor de totaalinrichting van uw ruimte. Ook werken we met een klantenportaal in de vorm van een digitaal logboek. Hier vindt u een beschrijving van de koelinstallatie die u bij ons kwam kopen en kunt u de historiek opvolgen. Op die manier doorstaat u moeiteloos alle audits en controles.

Schakel ons in voor uw koeltechnieken

Bij het kopen van een koelinstallatie bij Vanpraet kunnen we u ook oplossingen bieden voor temperatuurregistratie. Deze worden door het voedselagentschap geëist voor gewone en industriële koelinstallaties, als bewijs dat de koude keten niet onderbroken werd. Ook voor een airco-installatie kunt u beroep op ons doen. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken om een koelinstallatie te kopen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail of bel naar het nummer 052 / 40 99 15.

Voordelen van onze koel- en vriesruimten

Nieuwbouw en renovatie
Totaaloplossing: panelen én technieken.
Voldoen aan de nieuwste normen
Lagere energiefactuur
Geschikt voor alle sectoren
Van -30°C tot +18°C.
Eigen, erkende plaatsingsploegen
Temperatuurregistratie met alarmfunctie
Klantenportaal – digitaal logboek
© VANPRAET 2024