Sandwichpanelen kopen

Snelle interventies
Een binnenklimaat op maat
Eén aanspreekpunt voor alles

Als u sandwichpanelen wilt kopen, kunt u rekenen op ons zusterbedrijf Proleco. Wij bij Vanpraet in Lebbeke zijn gespecialiseerd in koeltechnieken, zij zijn gespecialiseerd in isolatie. Een sandwichpaneel is een duurzaam en populair bouwmateriaal om gevels en/of daken te bekleden en isoleren. Zo’n paneel bestaat uit twee aluminium of stalen platen met een laag isolerend materiaal ertussen. Sandwichpanelen kopen, is een eenvoudige, snelle en kosteneffectieve strategie om energieverbruik voor koeling en verwarming te verminderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

De voordelen van sandwichpanelen te kopen

Bij het kopen van sandwichpanelen hoort een eenvoudige en snelle montage door Proleco. Bovendien zijn ze ook snel demonteerbaar zonder dat er stof veroorzaakt wordt. De panelen zijn snel te installeren dankzij mechanische hefapparatuur. Zo kan de afwerking van het gebouw ook sneller beginnen en nemen de kosten van het totale bouwproces af. Sandwichpanelen zijn zelfdragend en u hoeft dus geen aparte structuur te voorzien. Ook kunt u sandwichpanelen vlot afwassen en dus perfect onderhouden. Daarnaast zijn de panelen weersbestendig en luchtdicht. Een van de grootste oorzaken van opwarming of warmteverlies in een gebouw, is het gebrek aan luchtdichtheid. Gelukkig kunt u dit eenvoudig voorkomen door sandwichpanelen te kopen bij Proleco. Als u toch last heeft van opwarming in uw gebouw, kunt u ons inschakelen voor een airco-installatie.

Contacteer ons zusterbedrijf

Industriële koeling begint met een goed geïsoleerde ruimte en daarvoor kunt u rekenen op ons zusterbedrijf. Proleco is gespecialiseerd in sandwichpanelen, een snelle en modulaire manier om gekoelde ruimtes te bouwen. Wij bij Vanpraet in Lebbeke zijn dan weer gespecialiseerd in koelinstallaties. Schakel ons in voor al uw koeloplossingen, zoals bijvoorbeeld het koelen van het serverlokaal in uw bedrijf. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar vanpraet@vanpraet-clima.be om uw vragen te stellen.

© VANPRAET 2024