Airco of warmtepomp

Een airco-installatie installeren of warmtepompen kopen, zorgt voor een constante temperatuur. Dat is belangrijk voor een aangenaam binnenklimaat, zodat het in de winter lekker warm is en in de zomer dan weer koel. U kunt beroep doen op de service van Vanpraet in Lebbeke voor uw airco-installatie, maar ook warmtepompen kunt u bij ons kopen.

Waarom kiezen voor een airco-installatie?

Er zijn een aantal interessante voordelen verbonden aan een airco-installatie. Dankzij de evolutie van de toestellen worden ze steeds krachtiger en kunt u op zeer korte tijd een ruimte zo koel krijgen als u wilt. Daarnaast heeft een airco ook een ingebouwd filtersysteem om zo een gezond binnenklimaat te realiseren. Bovendien houdt u dankzij een airco de werkplek lekker fris is uw airco-installatie snel geplaatst. Er kunnen echter wel wachttijden zijn, dus raden we aan om niet te wachten tot de zomerperiode om een airco te bestellen. Schakel ons tijdig in voor een industriële koelinstallatie in uw bedrijf.

De voordelen van warmtepompen te kopen

Een warmtepomp haalt eenvoudig warmte uit de omgeving en zet die om in verwarmingsenergie om uw woning of bedrijf te verwarmen. Warmtepompen kopen, brengen dan ook een aantal voordelen met zich mee. Zo’n warmtepomp is duurzaam en milieuvriendelijk omdat hij zijn energie haalt uit de omgeving, in plaats van uit fossiele brandstoffen. Het kopen van warmtepompen is bovendien zeer voordeling, aangezien u kunt besparen op de energierekening dankzij het gebruik van hernieuwbare energie. Tot slot zorgt een warmtepomp voor comfort in verwarming, koeling en warm water.

Contacteer onze koeltechniekers

Voor het kopen van een koelinstallatie, warmtepompen of een airco-installatie kunt u op ons rekenen. Onze erkende koeltechniekers helpen u graag verder met alle installaties voor uw woning of bedrijf. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een koeler voor uw serverlokaal op het werk? Ook die vindt u bij ons in Lebbeke. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, of ons een e-mail sturen via vanpraet@vanpraet-clima.be met uw vragen.

Onze troeven

Oplossing op maat
Conform de EPB-regelgeving
Eigen ervaren plaatsingploegen
Lage energiefactuur
Wij werken alle leidingen netjes weg
© VANPRAET 2024